Amager Fælled

Amager Fælled er et unikt naturområde der dækker en stor del af Amager. Det er et område med et rigt og frugtbart dyr- og planteliv, som bidrager til at skabe en storby med en stor biodiversitet, samt en interessant og spændende bynatur. 

Vi i Miljøpunkt Amager arbejder for at gøre Amager Fælled almen kendt og skabe en opbakning til at bevare Amager Fælled som et både vildt og rekreativt naturområde. Det vil ske ved at støtte og arrangere ekskursioner og oplevelser på fælleden, som kan formidle viden om fælleden og dens dyre- og planteliv, samt ved at arbejde for at skabe en lokal opbakning til at bevare Amager Fælled.
Kontakt os

Er du interesseret i at vide mere om vores arbejde med Amager Fælled, kan du kontakte projektleder Claus Knudsen:
Tlf. 82 32 58 14
Mail: claus@miljopunkt-amager.dk

Læs de seneste nyheder om Amager Fælled

- se tidligere nyheder under 'Arkiv'

Folkemøde om Amager Fælled Kvarteret

Publiseret d.: 21/11/2016 - 11:42
Skal der bygges boliger på Amager Fælled? Det spørgsmål bliver taget op på et åbent folkemøde onsdag den 30. november kl. 19-21 på Skolen på Islands Brygge (idrætssalen), Artillerivej 57, 2300 København.

Det er Amager Vest Lokaludvalg, Danmarks Naturfredningsforening København, Amager Fælleds Venner, Dansk Botanisk Forening, NOAH, Børn i Byen, Islands Brygges Lokalråd, Dansk Ornitologisk Forening – København, Sundby Lokalråd og Miljøpunkt Amager der står bag arrangementet. 

Billeder fra Naturens Dag

Publiseret d.: 14/10/2016 - 14:18
Naturens dag blev afholdt på Amager Fælled, hvor Miljøpunkt Amager og vores samarbejdspartnere inviterede til en dag i naturens navn. Se billeder fra dagen, hvor børn og voksne kunne nyde naturen og det gode vejr med workshops, samvær og dejlig mad!

Fælledens Dag - Naturens Dag på Amager Fælled

Publiseret d.: 30/08/2016 - 15:23
Tag med søndag d. 11. september, når Miljøpunkt Amager i fællesskab med Danmarks Naturfredningsforening inviterer til en dag i det grønne i anledning af Naturens dag.

Der er blandt andet krible-krable tur for de små med naturdetektiverne, stavgang, guidede ture til den østlig del af Amager Fælled hvor boligerne er planlagt, ture hvor der jagtes spiselige planter, mulighed for at slå med le og hils på køerne - og meget mere.

Kom til borgermøde om det nye Amager Fælled Kvarter

Publiseret d.: 03/08/2016 - 11:07
Onsdag d. 10/8 Borgermøde om det nye Amager Fælled Kvarter
Onsdag d. 10. august kan du tage med til borgermøde hos Amager Vest Lokaludvalg, angående det kommende boligkvarter, som skal bygges på nord for Vejlands Allé ud mod Ørestad Boulevard.
Mødet foregår i HOFOR´s kantine, hvor der vil blive budt på kaffe og kage.


Affaldsdag på Amager Fælled

Publiseret d.: 19/01/2016 - 11:09
Kom og vær med til affaldsindsamling på Amager Fælled søndag den 17. april kl. 10 og igen kl. 16. Hjælp den nystiftede forening ”Amager Fælleds Venner” med at gøre forårsrent i Amagers største naturområde. Arrangementet er et led i Danmarks Naturfredningsforening landsdækkende affaldsindsamling.